Coaching by Randall

Coaching voor jongeren en volwassenen

Tarieven

Kennismaking

Voor we van start gaan is er altijd een kennismakingsgesprek. Hierin brengen we de obstakels in kaart en stippelen we een route uit. Maar belangrijker nog: is er een klik en vertrouwen om samen aan de slag te gaan? Dit gesprek duurt 45 minuten en is kosteloos.

Vervolgtraject

Je kunt kiezen voor losse gesprekken of het inkopen van een pakket van meerdere gesprekken. Op basis van de kennismaking maken we een prognose en kijken we samen wat er nodig is.

6 gesprekken
435 euro
9 gesprekken
630 euro
- meest gekozen -
12 gesprekken
780 euro
Los gesprek
80 euro
Betaling in termijnen is bespreekbaar.

Annuleren of verzetten kan uiterlijk 24 uur voor de afspraak. Bij niet of te laat afzeggen wordt het uurtarief in rekening gebracht.

Online of op locatie

Is het lastig om fysiek af te spreken? Dan kunnen we elkaar ook online ontmoeten. De tarieven zijn daarvoor gelijk, evenals de gespreksduur. Coaching op een externe locatie is ook mogelijk. Daarbij geldt een kilometervergoeding van € 0,23 en het reguliere uurtarief voor de reistijd.

Vergoeding door werkgever

Veel werkgevers staan positief tegenover coaching omdat dit bijdraagt aan de ontwikkeling, de gezondheid, effectiviteit en collegialiteit van medewerkers. Voor werkgevers geldt het zakelijke tarief van 110 euro per coachsessie (60 minuten), ongeacht het aantal sessies.