Coaching by Randall

Life coach & gespecialiseerd jongerencoach

Tarieven

Het kennismakingsgesprek duurt 45 minuten en is kosteloos. Vervolggesprekken duren 60 minuten. Je kunt kiezen voor losse gesprekken of het inkopen van meerdere gesprekken(pakket). Voor Ouder-Kind coaching wordt er een totaal aantal uren ingekocht, lettend op de meestal korter durende sessies met een kind. Voor losse gesprekken wordt een factuur achteraf per email gestuurd. Bij het inkopen van een pakket dient het totaalbedrag vooraf te worden voldaan na het ontvangen van de factuur.
6 gesprekken
435 euro
9 gesprekken
630 euro
- meest gekozen -
12 gesprekken
780 euro
Los gesprek
80 euro
Annuleren of verzetten kan uiterlijk 24 uur voor de afspraak. Bij niet of te laat afzeggen wordt het uurtarief in rekening gebracht.
Skype
Mocht het lastig zijn een geschikte dag en/of tijd overdags te vinden om naar mijn praktijk te komen, dan is het ook mogelijk om elkaar via Skype te spreken. Dit bied de mogelijkheid om in de avond af te spreken of tijdens een pauze op het werk. De tarieven zijn gelijk als aan de gesprekken in mijn praktijk.
Reiskosten
Coaching op locatie is ook mogelijk. De reiskosten zijn € 0,23 per verreden kilometer.
Vergoeding door werkgever
Veel werkgevers staan positief tegenover coaching, omdat dit bijdraagt aan de ontwikkeling, de gezondheid, effectiviteit en collegialiteit van medewerkers. Meestal hebben bedrijven een scholing- of ontwikkelbudget beschikbaar en kan dit ook voor coaching aangesproken worden. Vraag dus zeker even na hoe dit bij jouw werkgever geregeld is. Misschien is een gedeeltelijke of gehele vergoeding van jouw traject mogelijk. Voor werkgevers geldt het zakelijke tarief van 110 euro per coachsessie.