Coaching by Randall

Gespecialiseerd jongerencoach Den Haag e.o.

Online coaching

Deze onzekere en hectische periode heeft een flinke impact op ons allemaal en de maatregelen beperken ons in veel dagelijkse routines. Ik heb zelf de fysieke afspraken een periode op hold gezet en veel van mijn cliënten online kunnen coachen. Skype, Whatsapp video en Zoom zijn de meest gebruikte middelen en dit heeft geresulteerd in continuïteit van de gestarte ontwikkeling bij de cliënt. De ontwikkeling m.b.t. de maatregelen maken het weer mogelijk om fysieke afspraken weer doorgang te laten vinden met inachtneming van de 1,5 meter afstand en hygiëne adviezen. Online coaching is als positief ervaren door zowel de cliënt als mijzelf en om die reden blijf ik ook deze vorm van coaching aanbieden. Wellicht verlaagt dit de drempel om ook weer aan jezelf of aan de jongere te gaan denken in de vorm van coaching, zonder dat je hiervoor onnodig de deur uit moet. Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kan contact worden opgenomen via het contactformulier of telefonisch via 06-41218077. Stay Safe!

Jongerencoach

Veel jongeren zitten een relatief lange periode in een emotionele rollercoaster. Logisch, want je bent onderweg naar het volwassen worden en daar komt een hoop bij kijken. Zeker vanaf de middelbare schooltijd wordt er verwacht dat je je klaarstoomt voor de toekomst. Studierichting kiezen, je eerste (bij)baan, nieuwe sociale contacten en de ontwikkeling van je lichaam en geest zijn een aantal voorbeelden.

Dit kan lastig zijn en je misschien wat onzeker maken. Jouw ouders/verzorgers of jijzelf hebben wellicht besproken om eens contact te zoeken met een jongerencoach die jou kan helpen indien je bijvoorbeeld;

  • Worstelt; Wie ben ik? Wat wil ik worden? Wie wil ik zijn?
  • Weinig interesse hebt voor hobby’s en niets echt leuk vindt.
  • Een negatief zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen of faalangst hebt.
  • Makkelijk te beïnvloeden bent.
  • Je stoerder voordoet dan je werkelijk bent.
  • Verbinding maken met je ouders / vrienden moeilijk is
  • Behoefte hebt aan iemand die met jou en je ouders meedenkt.
  • Woedeaanvallen hebt

Als gespecialiseerd jongerencoach kan ik je hier mee helpen. We gaan samen werken aan inzichten, eigenwaarde, zelfbewustzijn en behoeftes. Hier zul je de rest van je leven profijt van hebben.

jongerencoaching

Voor jongerencoaching geldt; Ben je nog geen 18 jaar, dan is er altijd toestemming van je ouders/verzorgers nodig en zullen zij ook bij het Intakegesprek aanwezig zijn. In samenspraak wordt dan besloten of jouw ouders bij vervolggesprekken aanwezig zullen zijn.

Wil je graag door mij gecoacht worden maar is de afstand en/of beschikbaarheid overdag een struikelblok? Ik bied ook coaching via Skype video aan.

Mensen wie ik coach zijn voornamelijk woonachtig in Den Haag, Scheveningen, Delft, Rijswijk, Voorburg, Zoetermeer, Wassenaar, Voorschoten en Leiden.