Coaching by Randall

Ouder-Kind coaching Den Haag e.o.

Online coaching

Deze onzekere en hectische periode heeft een flinke impact op ons allemaal en de maatregelen beperken ons in veel dagelijkse routines. Ik heb zelf de fysieke afspraken een periode op hold gezet en veel van mijn cliënten online kunnen coachen. Skype, Whatsapp video en Zoom zijn de meest gebruikte middelen en dit heeft geresulteerd in continuïteit van de gestarte ontwikkeling bij de cliënt. De ontwikkeling m.b.t. de maatregelen maken het weer mogelijk om fysieke afspraken weer doorgang te laten vinden met inachtneming van de 1,5 meter afstand en hygiëne adviezen. Online coaching is als positief ervaren door zowel de cliënt als mijzelf en om die reden blijf ik ook deze vorm van coaching aanbieden. Wellicht verlaagt dit de drempel om ook weer aan jezelf of aan de jongere te gaan denken in de vorm van coaching, zonder dat je hiervoor onnodig de deur uit moet. Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kan contact worden opgenomen via het contactformulier of telefonisch via 06-41218077. Stay Safe!

Ouder Kind Coach

Als ouder wil je je kind uiteraard gelukkig zien en hebt daar alles voor over. Maar soms is het moeilijk in te schatten waar je kind nou eigenlijk behoefte aan heeft. Welke signalen er worden afgegeven en pik je die als ouder ook op of/en op de juiste manier? Mis je de verbinding met elkaar? Lastige vragen waar je voor je gevoel niet bij iedereen terecht kunt. Ouder-Kind coaching helpt mee om je inzicht te geven in de belevingswereld van je kind en de signalen te herkennen.

Signalen zoals:

  • Je kind is stil(ler)
  • Er is overdreven aanhankelijk gedrag
  • Snel geïrriteerd
  • Agressie
  • Veel buitenshuis spelen en weinig tot nooit vriendjes mee naar huis nemen
  • Moeilijk in slaap vallen
  • Angstig
  • onzekerheid

ouder-kind coaching

Dit zijn enkele voorbeelden en tijdens de gesprekken zal er gekeken worden wat er in jullie specifieke situatie speelt. De gesprekken zijn informeel en rekening houdend met de vaak kortere spanningsboog van een kind/jongere, is de duur max 45 minuten. Gedurende deze tijd zal er zowel met de ouder als het kind gesproken worden, niet altijd apart maar juist een aantal keer met elkaar. Want wanneer het vertrouwen wat minder is naar de ouder toe of naar het kind is het samenzijn en samen ondernemen belangrijk. En wanneer gesprekken apart van elkaar even nodig blijken te zijn, dan plannen we die ook zo in. Niets moet en (bijna) alles is mogelijk.

Ouder-Kind coaching helpt je als ouder dus een stuk bij de opvoeding, verbinding maken, het ventileren door zowel het kind als jezelf en ondersteuning in soms complexe situaties zoals bij een scheiding of overlijden. Er is oog voor zowel de ouder als voor het kind, beide krijgen de ruimte!

Mensen wie ik coach zijn voornamelijk woonachtig in Den Haag, Scheveningen, Delft, Rijswijk, Voorburg, Zoetermeer, Wassenaar, Voorschoten en Leiden.