Coaching by Randall

Coaching voor jongeren en volwassenen

Referenties

"Samen met Randall heb ik erg fijne gesprekken had. Ik voelde mij gehoord en Randall oordeelde niet. Dat is belangrijk, want dat biedt de ruimte om echt alles te vertellen. Hierdoor kon ik eindelijk onopgeloste zaken die in mijn hoofde speelde delen en bespreken. Een super goede manier van coaching, waardoor je met de hulp van Randall zelf jouw oplossing vindt. Ik kan niets anders zeggen dan dat het mij enorm heeft geholpen en ik nu vrijer in het leven sta."

Bastiaan (26)

"Onze zoon verviel al ruim 3 jaar in dezelfde patronen, die wij niet kregen doorbroken. Voor ons was het duidelijk dat dit niet om een puberfase ging, maar in de persoonlijkheid van onze zoon zelf was gelegen. Wij hadden geen goede ervaringen met “reguliere” hulpverlening. Wij zijn niet van het pappen en nathouden, maar zoeken graag naar doelgerichte oplossingen. Iemand die onze zoon kon doorzien. Die kwaliteiten heeft Randall zeker! Onze zoon voelde zich direct bij Randall op z’n gemak, er was meteen een klik en dat heeft onze zoon niet snel met mensen. Randall weet razendsnel bij de kern te komen, waar gericht aan gewerkt moet worden. Hij weet jongeren op hun level te triggeren. Hij stapt, als het ware, in hun belevingswereld en voelt van daaruit feilloos aan wat er nodig is om iemand te bereiken. Het is geen standaard coaching, geleerd volgens regeltjes of uit boekjes. Wij hebben iemand gezien die zijn werk doet vanuit levenservaring en vooral vanuit zijn hart. We zijn er nog niet, maar we zijn dankbaar voor de levenslessen die onze zoon voor nu van Randall mocht leren. Misschien, als onze zoon over een paar jaar wat verder is in zijn ontwikkeling, dat hij dan meer in de praktijk kan brengen. Mocht hij dan weer open staan voor coaching, dan zal Randall zeer zeker onze en zijn eerste keuze zijn. En dat ondanks de afstand, want wij wonen niet in de buurt. Randall’s kwaliteiten en fijne persoonlijkheid in contact waren voor ons het belangrijkst. Dat wist hij, naast 2 persoonlijke ontmoetingen, ook heel goed online en telefonisch over te brengen!"

Moeder van zoon (15), Wijk en Aalburg

"Na een aantal missers op t gebied van psychische begeleiding kwam m'n zoon via een vriend met Coaching by Randall. Na het telefonisch contact was er bij mij gelijk een goed gevoel en dit werd bevestigd na het kennismakingsgesprek tussen m'n zoon en Randall , daar was gelijk een klik. Een coach die op gelijk niveau staat met de jongere en waarin m'n zoon herkenningspunten had omdat 'ie in het zelfde schuitje had gezeten. Hij heeft bij mijn zoon bijgedragen aan het weer controle krijgen van z'n eigen ik, het opbouwen van z'n zelfvertrouwen en hoe ermee om te gaan als hij een moeilijk moment heeft. En dat wanneer t hem niet lukt hij vrij staat om contact op te nemen met Randall om net even dat laatste zetje te krijgen. Erg fijn is ook dat we regelmatig terugkoppeling ontvingen over de ontwikkelingen. Wij hebben niets dan positieve ervaringen aan dit coachingstraject en bevelen Randall zeker aan."

M.H. (Wassenaar)

"Randall is een hele prettige coach met een oprechte belangstelling voor de jongere die hij coacht. Hij luistert goed en beschikt over een groot inlevingsvermogen. Hij weet het vertrouwen snel te winnen en sluit aan bij de belevingswereld van een jongere. Hij heeft mijn dochter op een deskundige wijze geholpen met een aantal dingen waar zij tegen aanliep. Gedurende het coachings-proces zag ik dat zij de regie weer pakte over haar eigen ontwikkeling, waarbij haar zelfvertrouwen groeide en zij uitdagingen niet uit de weg ging. Prettig was ook dat Randall met enige regelmaat een terugkoppeling gaf naar ouders. Wij kijken zeer positief terug op een geslaagd coachingstraject en bevelen Randall dan ook zeker aan."

EH moeder van dochter (15)

"Warm, eerlijk, en openhartig. Dat zijn de woorden die gelijk bij mij naar boven komen als ik terugdenk aan de gesprekken die ik met Randall heb gehad. De manier van communiceren en de ontspannen sfeer die Randall creëert zorgde er bij mij voor dat ik mij open durfde te stellen en we al snel stappen konden nemen wat betreft mijn zelfontwikkeling. Randall heeft me geholpen een betere versie van mijzelf te worden Bedankt Randall en gegarandeerd tot snel!"

Sander (30), Rijswijk

"Ik vond het gezellig om met je te praten en mijn verhalen te delen. Heb veel gelachen met je. De 1ste keer dat ik je zou zien had ik al een vooroordeel ik vond dat soort mensen stom en zinloos. Toen ik je voor het eerst zag wist ik niet echt wat ik van je moest vinden, maar ook al had ik dat vooroordeel ik begon je meteen te respecteren. Ik mocht je best wel snel en dat heb ik niet bij heel veel mensen. Ik ben echt blij dat ik je heb ontmoet want ik vind je een bijzonder persoon qua karakter. Hopelijk ga je dit vak nog jaren doen want je bent er echt goed in. We zullen elkaar vast nog wel eens zien misschien lopen we elkaar toevallig tegen het lijf of maken we nieuwe afspraakjes. Maar bedankt dat je met me wou praten en naar me wou luisteren want ik ben niet de makkelijkste en daardoor kreeg ik respect voor je en gewoon hoe je bent en dat je jezelf blijft. We zien elkaar snel!!"

P.J. (15), Den Haag

"Al jaren struggle ik met het hebben van ADHD en op een bepaald moment besloot ik, hier wil ik wat aan doen. Toen ben ik bij Randall uitgekomen en na het eerste telefoontje al voelde het voor mij direct vertrouwd. Randall heeft me geholpen tijdens een hele stressvolle periode (scriptie schrijven in coronatijd) om daarin ook mezelf dingen te gunnen, rust te pakken en om te gaan me teveel prikkels, iets wat ik eigenlijk nooit kon. Ik heb hieraan overgehouden veel meer structuur en ook meer rust voor mezelf! Ik voelde me gehoord, niet beoordeeld en dat ik echt mezelf kon zijn. Voor mij is dat het allerbelangrijkste!"

M.W. (22), Voorburg

"Randall heeft vanaf het eerste contact de juiste toon getroffen bij onze zoon (17 jaar). Hij wist al snel vertrouwen op te bouwen, waardoor onze zoon zich veilig genoeg voelde om zich kwetsbaar op te stellen. Een belangrijke voorwaarde om tot de kern te komen. Tijdens de gesprekken heeft Randall een balans weten te vinden tussen luisteren, spiegelen en confronteren. Waardoor ook paden, oplossingen en keuzes, die op het eerste gezicht minder voor de hand lagen of moeilijk waren, werden geëxploreerd. Dankzij deze gesprekken en inzichten zijn patronen doorbroken. Hierdoor is onze zoon weer dichter bij zichzelf gekomen, heeft hij meer zelfvertrouwen en is hij nu beter in staat om zijn eigen keuzes te maken."

Moeder van M. vd H.(17), Lisse

"Het hebben van een gehandicapte zus is niet makkelijk. Je houdt van haar maar ze maakt je leven ingewikkeld. Nooit eens spontaan erop uit, een beklemmend gevoel over de toekomst, waakzame ouders, thuis op eieren lopen, eigenlijk altijd gedoe, ook ’s nachts. Als volwassene is continue alert moeten zijn al iets wat moeilijk is om te relativeren, als puber is dit onmogelijk. Onze puber-zoon zat erg met zijn gevoelens in de knoop. Van onbevangen, blij jongetje zagen we hem opgroeien tot boze, grofgebekte puber die zich steeds meer terugtrok. Wat hield hem bezig? Waarom was praten ineens onmogelijk geworden? Waarom was hij altijd gespannen en boos? Veel vragen maar hij was niet meer tot openheid in staat. Randall lukte het wel om met onze zoon te praten. Zijn werkwijze heeft onze zoon geleerd dat het oké is om open te zijn en dat praten kan opluchten. Wijze lessen waar onze zoon de rest van zijn leven voordeel van kan hebben. Als moeder gun ik elke puber en elke \‘brus' een Randall. "

W.K., pubermoeder en mantelmama, Den Haag

"Het coachingstraject samen met Randall heb ik als zeer prettig ervaren en heeft mij tot veel nieuwe inzichten gebracht. Voorafgaand aan het traject bepalen we een doel: Waar wil ik naartoe en wat wil ik aan de gesprekken overhouden? De eindstreep van je doel is niet het doel van het coachingstraject zelf. Samen met Randall ga je werken aan een solide basis. Een basis waarin je je goed voelt en vanuit dat vertrouwen zelf verder kan werken aan het verwezenlijken van je doel. Deze manier van coaching spreekt mij persoonlijk erg aan omdat je er samen naar werkt om uiteindelijk zelf in ‘control’ te zijn. Randall, nogmaals dank voor je hulp!"

N. van Z. (24), Den Haag

"Tijdens het kennismakingsgesprek zag ik al dat er een klik tussen Randall en mijn dochter (19) was en dat is toch echt de basis. Mijn dochter heeft 6 gesprekken met Randall gehad en in de loop van de tijd zag ik haar weer veranderen in weer een meer zelfverzekerd meisje zoals ze altijd was, dus dat was heel fijn om te zien. Randall is duidelijk, eerlijk en open en daar heeft mijn dochter veel baat bij gehad. Voor mijn gevoel is er niets onbesproken gebleven en heeft zij haar hart kunnen luchten. Randall legde haar niets op en dat moet voor pubers een goed gevoel zijn. Na ieder gesprek kreeg mijn dochter een samenvatting van het gesprek en op de helft van de gesprekken heb ik ook nog een gesprek met Randall gehad, want als ouder wil je ook graag op de hoogte worden gehouden. Niets dan lof voor Randall, voor de open communicatie naar mijn dochter, de praktische tips en dat ze altijd bij hem terecht kan. Dank je Randall!!"

Simone, Den Haag

"Ik kan Randall bij iedereen aanraden, vanwege de ontspannen sfeer en goede gesprekken is hij zeker aan te bevelen. Ook door de gesprekken heb ik mijn middelbare school toch met succes kunnen afronden."

David (17), Den Haag

"Randall verzorgt advies en coaching dat op maat gemaakt is en bij de persoon past! Door de vertrouwelijk en gemoedelijke sfeer waar alles in kan worden besproken zijn de gesprekken niet alleen leerzaam, effectief en motiverend maar ook erg gezellig! Ik kan het aan iedereen aanraden!"

Jesse (24), Delft

"Een enorme aanrader. Randall geeft je de kans om in een vertrouwde en veilige omgeving handvaten om om te gaan met wat jij op dat moment deelt. Het heeft mij in ieder geval heel veel rust en zelfontwikkeling gebracht."

Michiel (22), Den Haag

"Ik voelde mij gehoord en vooral begrepen. Waar het een wirwar voor mij was , hielp hij mij het te ontrafelen. Op een ontspannen wijze serieuze gesprekken met een gezonde dosis humor , voelt aan als een gesprek met je beste vriend. Al sturend laat hij je anders denken en complimenteert, benadrukt (wat voor mij heel belangrijk is) het positieve! Thnx voor je hulp en luisterend oor."

Marjan (34), Den Haag

"Ik had in het begin moeite met het kiezen van een coach, maar na 1 kennis makings gesprek met Randall had ik er meteen een goed gevoel bij. Ik heb tijdens de gesprekken ook veel van Randall opgestoken en kwijt bij hem gekund. Zeker geen spijt van en een goede aanrader!"

Lucas (21), Den Haag

"Na een prettig verlopen kennismakingsgesprek heeft onze zoon (17) bij Randall 6 vervolggesprekken gehad. Dit is een waardevolle reis geworden die hem vooral zelfvertrouwen heeft gegeven en geleerd heeft om verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes die hij maakt. Randall staat dicht bij de jongere, oordeelt niet en is empathisch. In overleg met onze zoon koppelde hij de gesprekken telefonisch naar ons terug, waarbij opviel dat Randall de tijd nam en ook aandacht voor ons had."

Annet, Den Haag

"Toen ik voor het eerst bij je kwam was ik, ondanks dat ik vanuit mijzelf bij jou ben gekomen, vrij sceptisch over of jij me wel of niet zou kunnen helpen met de problemen waar ik tegenaan liep. Nadat ik mijn vooroordelen opzij had gezet en daadwerkelijk luisterde naar de dingen die je me vertelde, de voorbeelden die je gaf vanuit eigen ervaringen en de tips die je me gaf voor de toekomst, kan ik met redelijke verbazing zeggen dat de 6 gesprekken die ik met jou heb gehad mij een enorme zet in de goede richting hebben gegeven. Het gaat nu stukken beter met mij en zoals je zelf zo mooi zei, de balans is weer daar. Dank hiervoor!"

M. M. (23), Den Haag

"Ik heb Randall gevonden op het internet, de insteek en punten die hij op zijn website beschreef spraken mij het beste aan en daarom heb ik hem benaderd. Tijdens de eerste kennismaking werd dit door zijn openheid en rust positief bevestigd. Randall heeft mij geholpen om meer aan mijzelf te denken, beter op te komen voor de dingen die ik belangrijk vind, mijn mening telt immers ook, en te accepteren wat mijn kwaliteiten maar zeker ook hetgeen waar ik niet zo sterk in ben. Dit heeft voor mij een hoop stress weggehaald, meer rust gecreëerd en gezorgd dat ik beter in staat om tevreden te zijn met de dingen waar ik mee bezig ben. Randall weet goed tussen de regels door te luisteren en door middel van open vragen tot de kern door te dringen."

Sebastiaan (27), Den Haag

"Onze zoon (22) is bij Coaching by Randall gekomen op een moment dat hij een mindere periode had en behoefte had om te klanken. Wij waren als ouders in eerste instantie een beetje ongerust, omdat we niet wisten welke kant het zou opgaan. Daarom waren wij erg te spreken over het feit dat Randall ook met ons een gesprek wou aangaan. Al snel hoorde wij van onze zoon positieve geluiden over de gesprekken die hij met Randall had. Voor ons van belang dat onze zoon evenwichtiger zou worden en makkelijker zou kunnen omgaan met de dingen die op hem af kwamen.
Wij vinden dat Randall de coaching op een hele professionele manier vorm geeft. Dat blijkt uit de voortgang die we bij onze zoon hebben gezien en na al die tijd nog steeds! Het feit dat alles bespreekbaar was en dat er overal een oplossing voor werd gezocht is van groot belang. Daarbij, het respect dat hij heeft voor de ouders geeft vertrouwen en een positief gevoel. Voor de ontwikkeling van onze zoon is Randall van groot belang geweest. Hij kreeg opnieuw plezier in het leven en kreeg weer het idee dat hij het allemaal waar kon maken. De adviezen die Randall hem heeft gegeven waren gelijk de handvatten waar hij verder mee kon."

Jos and Jacqueline, Delft

"Een makkelijke prater ben ik niet maar Randall heeft me erg op mijn gemak gesteld. Ik heb me hier wel van te voren voor opengesteld en dat is erg belangrijk. De gesprekken die wij met elkaar hadden waren zeer aangenaam en leerzaam. Ik vind het belangrijk dat ik met iemand een klik heb voor dat ik mij (emotioneel) openstel. En dat was het geval met Randall. Wat ik verder erg fijn vond is dat ik de ruimte kreeg om mijn verhaal te doen. Waarna Randall advies en handvatten gaf om met bepaalde dingen om te gaan. Ik ben met hem in contact gekomen door te googlen en zijn verhaal op de site sprak mij erg aan. Dat was de voornaamste reden waarom ik voor hem heb gekozen. Sta je open voor advies en wil je aan jezelf werken? Dan ben je bij Randall aan het goede adres."

Michael (30), Den Haag

"Ik was op zoek naar iemand die mij wat handvatten kon bieden. Niet te stoffig en te serieus. Randall heeft dit mogelijk gemaakt. Bij binnenkomst voelde het gelijk goed, warm en vertrouwd. Echt een fijn luisterend oor. Zonder oordeel. Ik kan Randall zeker aanbevelen en zal zeker nog eens regelmatig terug gaan mocht ik hier behoefte aan hebben!"

C.T. (24), Pijnacker

"Randall heeft mij erg geholpen om me weer beter te laten voelen en een normaal ritme op te pakken toen ik in een dip zat na het stoppen met mijn studie.
De gesprekken hadden een fijne en betrouwbare sfeer. Ik vond het altijd fijn om langs te komen en de gesprekken voelden niet geforceerd en waren ook altijd gezellig.
Ik ben erg tevreden en ik zou het aanraden aan iedereen die in een dip zat net zoals ik."

P. vd D. (19), Den Haag

"Hoi Randall,

Het gaat nu goed met mij. Ik heb veel gehad aan de gesprekken met jou, omdat ik de dingen die ik bij jou heb geleerd nu goed kan toepassen.
Ik vond het erg fijn om met jou te praten, omdat ik me snel erg op mijn gemak voelde. Dit kwam zo snel omdat je een luisterend oor was voor mij en me goed advies gaf.
Ik vond het ook super fijn dat jij een 'buitenstaander' was van mijn situatie, hierdoor hoorde je alleen mijn kant en focuste je alleen op mijn kant van het verhaal.
Voor deze gesprekken voelde ik me erg alleen, ik deed alsof ik alles zelf moest doen. Jij hebt me laten inzien dat dat niet zo is. Dit is maar een van de dingen die ik van jou heb geleerd. Maar al deze dingen bij elkaar hebben mij zoveel geholpen in hoe ik er nu bij loop. Ik heb meer zelfvertrouwen, ik durf te zeggen wat ik wil, ik durf stil te staan bij dingen waarvan ik dat niet graag wil en ik durf om hulp te vragen.
Ik zou je aanraden als coach, omdat ik het heel fijn vond. Ik kon mijn verhalen kwijt, waarbij ik hulp kreeg. Het ging niet alleen om de stomme dingen maar ik kon ook met je lachen!"

S.V. (17), Overschie

"Het was een echt genoegen met Randall te werken. Door zijn natuurtalent in coaching - zijn inzichten, enorm inlevingsvermogen, geduld en meedenken - heb ik mijzelf op een zeer prettige manier kunnen ontwikkelen tot de persoon die ik wilde zijn; minder twijfelen, voor mijzelf opkomen en grenzen beter aan kunnen geven. Na elk gesprek voelde ik mij rustiger, meer gefocused en wist ik precies wat mij te doen stond. Randall begrijpt je en begrijpt wat je echt nodig hebt, iets wat in mijn ervaring bijzonder is. Ik ben Randall zeer dankbaar voor de inzichten die hij mij heeft meegegeven, deze zal ik namelijk de rest van mijn leven blijven gebruiken. Een echte aanrader dus!"

Maartje (22), Amsterdam

"Randall has an energised personality and as a person he is very patient. He always takes time to listen and gives positive advice and solutions to the problems. I feel inspired by the advice he gives to me. I would certainly recommend him to anyone who is looking to find themselves. He is the perfect combination of listener and advisor. I continue to reflect on the guidance that Randall has passed on to me. In the future I know for sure that I will continue to rely on him for knowledge and valuable advice."

Natalie (31), Rijswijk

"Omdat ik vaak erg gestressed op werk was, heeft mijn werkgever mij in contact gebracht met Randall. Dankzij de gesprekken met Randall kan ik nu veel beter omgaan met die stress en problemen in perspectief zetten en relativeren. Doordat ik mijn werk nu minder (of bijna helemaal niet meer) mee naar huis neem, kan ik veel meer genieten van mijn vrije tijd waardoor ik mijzelf zowel in de privé als werksfeer relaxter voel. Hierdoor heb ik ook de energie weer gevonden om mijzelf te ontwikkelen en zodoende ben ik nu weer aan het studeren naast mijn baan. Randall is in alle opzichten erg flexibel en ik kan niets anders zeggen dan dat hij mij enorm heeft geholpen."

Robin (23), Den Haag

"Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om een life coach in te schakelen en dan vooral blij met Randall. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik mij gelijk al op mijn gemak. In de gesprekken daarna heb ik heel wat inzichten opgedaan en is er rust in mezelf. Randall ziet en hoort je dingen zeggen, die je van jezelf niet ziet of hoort. Hij weet feilloos tot de kern door te dringen op een heel positieve manier. Door hem krijg je weer vertrouwen in je eigen kunnen en in jezelf. Ik durf weer met opgeheven hoofd en rechte schouders naar de toekomst te kijken! Mocht je jezelf dus even kwijt zijn, zou ik zeker aanraden om gesprekken met Randall aan te gaan!"

M.K. (45), Zoetermeer

"Randall is iemand die niet alleen goede adviezen geeft, maar ook ontzettend goed kan luisteren. Randall begrijpt, leeft in en ziet dingen die je zelf niet altijd gelijk ziet. Naast zijn verfrissende blik is het ook nog eens een zeer integer persoon. Top."

Paul (19), Voorburg

"Ik heb bewust voor 'Coaching by Randall' gekozen vanwege het persoonlijke karakter wat rond zijn website hangt. Geen grote bureau's, geen dure modellen, geen uitgebreide theorieën maar coaching op maat. Randall leert je snel kennen en gebruikt zijn eigen ervaring en kunde om te coaching vanuit zijn hart, iets waar ik veel waarde aan hecht. Ik heb dankzij Randall een begin gemaakt met een andere weg in mijn leven en zal hem daar altijd dankbaar voor blijven. Randall creërt een hele fijne en goede sfeer om jezelf snel kwetsbaar op te kunnen stellen zodat je doordringt tot wat er echt in je afspeelt."

Pim (29), Den Haag

"Ik kan Randalls service iedereen aanraden! Voor jezelf maar ook voor medewerkers. Het heeft ons bewezen een goede investering voor te zijn voor het bedrijf en team. Randall heeft een teamlid enorm geholpen en dat effect vertaalde zich in een gelukkigere medewerker en daarmee indirect betere service naar klanten."

Sven, Entrepreneur