Coaching by Randall

Life coach & gespecialiseerd jongerencoach

Referenties

"Het hebben van een gehandicapte zus is niet makkelijk. Je houdt van haar maar ze maakt je leven ingewikkeld. Nooit eens spontaan erop uit, een beklemmend gevoel over de toekomst, waakzame ouders, thuis op eieren lopen, eigenlijk altijd gedoe, ook ’s nachts. Als volwassene is continue alert moeten zijn al iets wat moeilijk is om te relativeren, als puber is dit onmogelijk. Onze puber-zoon zat erg met zijn gevoelens in de knoop. Van onbevangen, blij jongetje zagen we hem opgroeien tot boze, grofgebekte puber die zich steeds meer terugtrok. Wat hield hem bezig? Waarom was praten ineens onmogelijk geworden? Waarom was hij altijd gespannen en boos? Veel vragen maar hij was niet meer tot openheid in staat. Randall lukte het wel om met onze zoon te praten. Zijn werkwijze heeft onze zoon geleerd dat het oké is om open te zijn en dat praten kan opluchten. Wijze lessen waar onze zoon de rest van zijn leven voordeel van kan hebben. Als moeder gun ik elke puber en elke \‘brus' een Randall. "

W.K., pubermoeder en mantelmama, Den Haag

"Randall verzorgt advies en coaching dat op maat gemaakt is en bij de persoon past! Door de vertrouwelijk en gemoedelijke sfeer waar alles in kan worden besproken zijn de gesprekken niet alleen leerzaam, effectief en motiverend maar ook erg gezellig! Ik kan het aan iedereen aanraden!"

Jesse (24), Delft

"Ik kan Randall bij iedereen aanraden, vanwege de ontspannen sfeer en goede gesprekken is hij zeker aan te bevelen. Ook door de gesprekken heb ik mijn middelbare school toch met succes kunnen afronden."

David (17), Den Haag

"Een enorme aanrader. Randall geeft je de kans om in een vertrouwde en veilige omgeving handvaten om om te gaan met wat jij op dat moment deelt. Het heeft mij in ieder geval heel veel rust en zelfontwikkeling gebracht."

Michiel (22), Den Haag

"Ik voelde mij gehoord en vooral begrepen. Waar het een wirwar voor mij was , hielp hij mij het te ontrafelen. Op een ontspannen wijze serieuze gesprekken met een gezonde dosis humor , voelt aan als een gesprek met je beste vriend. Al sturend laat hij je anders denken en complimenteert, benadrukt (wat voor mij heel belangrijk is) het positieve! Thnx voor je hulp en luisterend oor."

Marjan (34), Den Haag

"Ik had in het begin moeite met het kiezen van een coach, maar na 1 kennis makings gesprek met Randall had ik er meteen een goed gevoel bij. Ik heb tijdens de gesprekken ook veel van Randall opgestoken en kwijt bij hem gekund. Zeker geen spijt van en een goede aanrader!"

Lucas (21), Den Haag

"Tijdens het kennismakingsgesprek zag ik al dat er een klik tussen Randall en mijn dochter (19) was en dat is toch echt de basis. Mijn dochter heeft 6 gesprekken met Randall gehad en in de loop van de tijd zag ik haar weer veranderen in weer een meer zelfverzekerd meisje zoals ze altijd was, dus dat was heel fijn om te zien. Randall is duidelijk, eerlijk en open en daar heeft mijn dochter veel baat bij gehad. Voor mijn gevoel is er niets onbesproken gebleven en heeft zij haar hart kunnen luchten. Randall legde haar niets op en dat moet voor pubers een goed gevoel zijn. Na ieder gesprek kreeg mijn dochter een samenvatting van het gesprek en op de helft van de gesprekken heb ik ook nog een gesprek met Randall gehad, want als ouder wil je ook graag op de hoogte worden gehouden. Niets dan lof voor Randall, voor de open communicatie naar mijn dochter, de praktische tips en dat ze altijd bij hem terecht kan. Dank je Randall!!"

Simone, Den Haag

"Na een prettig verlopen kennismakingsgesprek heeft onze zoon (17) bij Randall 6 vervolggesprekken gehad. Dit is een waardevolle reis geworden die hem vooral zelfvertrouwen heeft gegeven en geleerd heeft om verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes die hij maakt. Randall staat dicht bij de jongere, oordeelt niet en is empathisch. In overleg met onze zoon koppelde hij de gesprekken telefonisch naar ons terug, waarbij opviel dat Randall de tijd nam en ook aandacht voor ons had."

Annet, Den Haag

"Ik heb Randall gevonden op het internet, de insteek en punten die hij op zijn website beschreef spraken mij het beste aan en daarom heb ik hem benaderd. Tijdens de eerste kennismaking werd dit door zijn openheid en rust positief bevestigd. Randall heeft mij geholpen om meer aan mijzelf te denken, beter op te komen voor de dingen die ik belangrijk vind, mijn mening telt immers ook, en te accepteren wat mijn kwaliteiten maar zeker ook hetgeen waar ik niet zo sterk in ben. Dit heeft voor mij een hoop stress weggehaald, meer rust gecreëerd en gezorgd dat ik beter in staat om tevreden te zijn met de dingen waar ik mee bezig ben. Randall weet goed tussen de regels door te luisteren en door middel van open vragen tot de kern door te dringen."

Sebastiaan (27), Den Haag

"Onze zoon (22) is bij Coaching by Randall gekomen op een moment dat hij een mindere periode had en behoefte had om te klanken. Wij waren als ouders in eerste instantie een beetje ongerust, omdat we niet wisten welke kant het zou opgaan. Daarom waren wij erg te spreken over het feit dat Randall ook met ons een gesprek wou aangaan. Al snel hoorde wij van onze zoon positieve geluiden over de gesprekken die hij met Randall had. Voor ons van belang dat onze zoon evenwichtiger zou worden en makkelijker zou kunnen omgaan met de dingen die op hem af kwamen.
Wij vinden dat Randall de coaching op een hele professionele manier vorm geeft. Dat blijkt uit de voortgang die we bij onze zoon hebben gezien en na al die tijd nog steeds! Het feit dat alles bespreekbaar was en dat er overal een oplossing voor werd gezocht is van groot belang. Daarbij, het respect dat hij heeft voor de ouders geeft vertrouwen en een positief gevoel. Voor de ontwikkeling van onze zoon is Randall van groot belang geweest. Hij kreeg opnieuw plezier in het leven en kreeg weer het idee dat hij het allemaal waar kon maken. De adviezen die Randall hem heeft gegeven waren gelijk de handvatten waar hij verder mee kon."

Jos and Jacqueline, Delft

"Ik heb bewust voor 'Coaching by Randall' gekozen vanwege het persoonlijke karakter wat rond zijn website hangt. Geen grote bureau's, geen dure modellen, geen uitgebreide theorieën maar coaching op maat. Randall leert je snel kennen en gebruikt zijn eigen ervaring en kunde om te coaching vanuit zijn hart, iets waar ik veel waarde aan hecht. Ik heb dankzij Randall een begin gemaakt met een andere weg in mijn leven en zal hem daar altijd dankbaar voor blijven. Randall creërt een hele fijne en goede sfeer om jezelf snel kwetsbaar op te kunnen stellen zodat je doordringt tot wat er echt in je afspeelt."

Pim (29), Den Haag

"Ik kan Randalls service iedereen aanraden! Voor jezelf maar ook voor medewerkers. Het heeft ons bewezen een goede investering voor te zijn voor het bedrijf en team. Randall heeft een teamlid enorm geholpen en dat effect vertaalde zich in een gelukkigere medewerker en daarmee indirect betere service naar klanten."

Sven, Entrepreneur

"Randall heeft mij erg geholpen om me weer beter te laten voelen en een normaal ritme op te pakken toen ik in een dip zat na het stoppen met mijn studie.
De gesprekken hadden een fijne en betrouwbare sfeer. Ik vond het altijd fijn om langs te komen en de gesprekken voelden niet geforceerd en waren ook altijd gezellig.
Ik ben erg tevreden en ik zou het aanraden aan iedereen die in een dip zat net zoals ik."

P. vd D. (19), Den Haag

"Hoi Randall,

Het gaat nu goed met mij. Ik heb veel gehad aan de gesprekken met jou, omdat ik de dingen die ik bij jou heb geleerd nu goed kan toepassen.
Ik vond het erg fijn om met jou te praten, omdat ik me snel erg op mijn gemak voelde. Dit kwam zo snel omdat je een luisterend oor was voor mij en me goed advies gaf.
Ik vond het ook super fijn dat jij een 'buitenstaander' was van mijn situatie, hierdoor hoorde je alleen mijn kant en focuste je alleen op mijn kant van het verhaal.
Voor deze gesprekken voelde ik me erg alleen, ik deed alsof ik alles zelf moest doen. Jij hebt me laten inzien dat dat niet zo is. Dit is maar een van de dingen die ik van jou heb geleerd. Maar al deze dingen bij elkaar hebben mij zoveel geholpen in hoe ik er nu bij loop. Ik heb meer zelfvertrouwen, ik durf te zeggen wat ik wil, ik durf stil te staan bij dingen waarvan ik dat niet graag wil en ik durf om hulp te vragen.
Ik zou je aanraden als coach, omdat ik het heel fijn vond. Ik kon mijn verhalen kwijt, waarbij ik hulp kreeg. Het ging niet alleen om de stomme dingen maar ik kon ook met je lachen!"

S.V. (17), Overschie

"Omdat ik vaak erg gestressed op werk was, heeft mijn werkgever mij in contact gebracht met Randall. Dankzij de gesprekken met Randall kan ik nu veel beter omgaan met die stress en problemen in perspectief zetten en relativeren. Doordat ik mijn werk nu minder (of bijna helemaal niet meer) mee naar huis neem, kan ik veel meer genieten van mijn vrije tijd waardoor ik mijzelf zowel in de privé als werksfeer relaxter voel. Hierdoor heb ik ook de energie weer gevonden om mijzelf te ontwikkelen en zodoende ben ik nu weer aan het studeren naast mijn baan. Randall is in alle opzichten erg flexibel en ik kan niets anders zeggen dan dat hij mij enorm heeft geholpen."

Robin (23), Den Haag

"Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om een life coach in te schakelen en dan vooral blij met Randall. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik mij gelijk al op mijn gemak. In de gesprekken daarna heb ik heel wat inzichten opgedaan en is er rust in mezelf. Randall ziet en hoort je dingen zeggen, die je van jezelf niet ziet of hoort. Hij weet feilloos tot de kern door te dringen op een heel positieve manier. Door hem krijg je weer vertrouwen in je eigen kunnen en in jezelf. Ik durf weer met opgeheven hoofd en rechte schouders naar de toekomst te kijken! Mocht je jezelf dus even kwijt zijn, zou ik zeker aanraden om gesprekken met Randall aan te gaan!"

M.K. (45), Zoetermeer

"Randall is iemand die niet alleen goede adviezen geeft, maar ook ontzettend goed kan luisteren. Randall begrijpt, leeft in en ziet dingen die je zelf niet altijd gelijk ziet. Naast zijn verfrissende blik is het ook nog eens een zeer integer persoon. Top."

Paul (19), Voorburg

"Randall is een rustige en ontspannen gesprekspartner die de juiste snaar weet te raken met adviezen en met een uitstekend analytisch vermogen. Hij geeft je net die inzichten die je zelf over het hoofd ziet. Hele goede ervaringen mee."

Marieke (21), Den Haag

"De gesprekken met Randall heb ik als heel prettig ervaren. Direct bij het kennismakingsgesprek was er een klik en voelde ik mij op mijn gemak. Wat me erg aansprak was de positiviteit waarmee we de gesprekken voerden. We keken vooruit naar de toekomst, waar ik graag naartoe wilde en dat heeft erg geholpen. Randall heeft een heleboel handvaten gegeven om bepaalde dingen makkelijker te maken en daardoor kon ik mezelf ook een stuk beter leren kennen."

A.J. (28), Honselersdijk

"De coaching van Randall heeft mij goed op weg geholpen. Hij motiveerde mij om met mijzelf aan de slag te gaan. Randall kan goed luisteren en stelde mij op een prettige manier gerust. Het voorstel van Randall om te gaan wandelen, leek mij eerst raar. Toch bleek dit een goede manier te zijn om ontspannen, maar toch gefocust te kunnen praten"

K.R. (17), Den Haag

"Bij Randall voel je je meteen op je gemak. Hij is enorm geduldig, voelt de situatie steeds weer goed aan en weet de juiste vragen te stellen die je aan het denken zetten. Ik heb de gesprekken met Randall enorm gewaardeerd. Door hem ben ik de dingen in een ander perspectief gaan zien!"

Patricia (38), Den Haag

"Als Randall met jou in gesprek gaat helpt hij om in gesprek te gaan met jezelf. Dit brengt verdieping en inzichten. Prima toerusting om met jezelf verder te gaan!"

Rob (56), Den Haag

"Al jaren was ik bezig mezelf te ontdekken, letterlijk ontdoen van alle zooi die een mens onderweg ook oppikt. Randall is mij als coach en natuurlijk ook als goede vriend meer dan uitstekend bevallen. Ik kan het iedereen aanraden om door hem gecoacht te worden."

Raymond (37), Nieuwekerk ad IJssel

"Goede, heldere en ontspannen gesprekken hebben mij inzicht gegeven over hoe ik nu beter met mijn stress uit mijn privé-situatie kan omgaan."

Remko (44), Den Haag

"Omdat ik erg druk ben met werk en kleine kinderen heb ik weinig tijd om op gesprek te gaan, ik vind het daarom echt erg fijn dat Randall ook bij mij thuis op gesprek komt als ik dat vraag. Daarbij is Randall een prima coach die ik je zeker aan kan raden!"

Niels (40), Rijswijk

"Het was een echt genoegen met Randall te werken. Door zijn natuurtalent in coaching - zijn inzichten, enorm inlevingsvermogen, geduld en meedenken - heb ik mijzelf op een zeer prettige manier kunnen ontwikkelen tot de persoon die ik wilde zijn; minder twijfelen, voor mijzelf opkomen en grenzen beter aan kunnen geven. Na elk gesprek voelde ik mij rustiger, meer gefocused en wist ik precies wat mij te doen stond. Randall begrijpt je en begrijpt wat je echt nodig hebt, iets wat in mijn ervaring bijzonder is. Ik ben Randall zeer dankbaar voor de inzichten die hij mij heeft meegegeven, deze zal ik namelijk de rest van mijn leven blijven gebruiken. Een echte aanrader dus!"

Maartje (22), Amsterdam

"Randall has an energised personality and as a person he is very patient. He always takes time to listen and gives positive advice and solutions to the problems. I feel inspired by the advice he gives to me. I would certainly recommend him to anyone who is looking to find themselves. He is the perfect combination of listener and advisor. I continue to reflect on the guidance that Randall has passed on to me. In the future I know for sure that I will continue to rely on him for knowledge and valuable advice."

Natalie (31), Rijswijk