Coaching by Randall

Life Coaching Den Haag e.o.

Online coaching

Deze onzekere en hectische periode heeft een flinke impact op ons allemaal en de maatregelen beperken ons in veel dagelijkse routines. Ik heb zelf de fysieke afspraken een periode op hold gezet en veel van mijn cliënten online kunnen coachen. Skype, Whatsapp video en Zoom zijn de meest gebruikte middelen en dit heeft geresulteerd in continuïteit van de gestarte ontwikkeling bij de cliënt. De ontwikkeling m.b.t. de maatregelen maken het weer mogelijk om fysieke afspraken weer doorgang te laten vinden met inachtneming van de 1,5 meter afstand en hygiëne adviezen. Online coaching is als positief ervaren door zowel de cliënt als mijzelf en om die reden blijf ik ook deze vorm van coaching aanbieden. Wellicht verlaagt dit de drempel om ook weer aan jezelf of aan de jongere te gaan denken in de vorm van coaching, zonder dat je hiervoor onnodig de deur uit moet. Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kan contact worden opgenomen via het contactformulier of telefonisch via 06-41218077. Stay Safe!

Life Coach

Mensen hebben met regelmaat een onrustig gevoel dat ze lastig kunnen plaatsen. Ze hebben het immers goed! Een leuke baan, mooi huis, gezonde kinderen etc. Maar toch wringt er iets. Het is vaak moeilijk om te verklaren waar die onrust vandaan komt.

Komen onderstaande voorbeelden je bekend voor?

  • De termen burn out en/of depressief worden met je in verband gebracht.
  • Het gevoel hebben dat je geen lucht meer krijgt, soms letterlijk en figuurlijk
  • Je ervaart nervositeit.
  • Je hebt weinig energie en voelt je met regelmaat futloos.
  • Voor de buitenwereld ben je een zeker persoon vol zelfvertrouwen maar vaak voel je het tegenovergestelde.
  • Je hebt een 'vol' hoofd, wat onrust en een slechte nachtrust geeft.
  • Ben je neerslachtig? Zit je niet lekker in je vel en wil je positiever door het leven gaan?
  • Je 'vergeet' voldoende tijd te nemen voor jezelf en raakt uit balans omdat je teveel energie steekt in anderen of het werk.
  • Het maken van verbinding met je omgeving of jezelf lukt niet (meer).

lifecoaching

Als Lifecoach / Lifestyle coach help ik je jouw leven in te richten zoals jij dat wilt. Samen creëren we inzicht in jouw kernkwaliteiten, wensen, drijfveren en meer zelfbewustzijn. Investeren in jezelf is altijd de moeite waard, zowel voor jezelf als de mensen om jou heen.

Wil je graag door mij gecoacht worden maar is de afstand en/of beschikbaarheid overdag een struikelblok? Ik bied ook coaching via Skype video aan.

Mensen wie ik coach zijn voornamelijk woonachtig in Den Haag, Scheveningen, Delft, Rijswijk, Voorburg, Zoetermeer, Wassenaar, Voorschoten en Leiden.