Coaching by Randall

Bedrijfscoaching Den Haag e.o.

Bedrijfscoach

Als werkgever heb je te maken werknemers. Mensen waarvan je graag ziet dat ze met plezier, enthousiasme en positieve energie hun werkzaamheden uitvoeren. Maar wat als het plezier en enthousiasme even niet aanwezig is?

Bedrijfscoaching werkt door middel van persoonlijke één-op-één gesprekken met de werknemer. Tijdens deze gesprekken werk ik samen met hen om de redenen bloot te leggen waarom degene vastloopt. Door te praten en middels coaching kan er op zowel privé- als werkgebied meer rust ontstaan bij de werknemer en voorkom je dat, bijvoorbeeld, een burn-out ontstaat.

Veel werkgevers bieden hun werknemers de mogelijkheid om een Bedrijfscoach/Life Coach in te schakelen. Dit wordt vaak zeer gewaardeerd omdat je als werkgever laat zien dat je ook de persoon achter de werknemer respecteert.

Gesprekken kunnen zowel binnen het bedrijf als in mijn praktijk plaatsvinden.

Wil je graag door mij gecoacht worden maar is de afstand en/of beschikbaarheid overdag een struikelblok? Ik bied ook coaching via Skype video aan.

bedrijfscoaching

Mensen wie ik coach zijn voornamelijk woonachtig in Den Haag, Scheveningen, Delft, Rijswijk, Voorburg, Zoetermeer, Wassenaar, Voorschoten en Leiden.